27. syyskuuta 2015

Nyt se on valittu!

Viime postauksessa pähkäilin sitä, millä perusteella tulevan kielimatkansa järjestäjä. Oikeastaan jo silloin olin valintani tehnyt, mutta päätin vielä antaa päätöksen muhia pääkopassa vielä viikon ja pamauttaa sen nyt julki.


EF Education First
Logo EF:n internetsivuilta


EF eli Education First valikoitui monistakin syistä. Itselläni painoivat etenkin nämä syyt:
  • sopiva kurssimuoto eli International, koska siinä opiskelua on päivittäin neljä neljänkymmenen minuutin tuntia kansainvälisessä ryhmässä
  • Ambassador-toiminta eli mahdollisuus liittyä EF:n ”mainostajaksi” hyviä palkintoja vastaan (minulla olisi matkani jälkeen mahdollisuus saada mainostamalla mm. ilmainen kielimatka tai -kurssi)
  • yrityksen pitkä ikä ja suuruus, sillä yrityksellähän täytyy nämä saavuttaakseen olla asiakkaita, eikä asiakkaita tule, jos leviää huhuja huonosta palvelusta
  • monien EF:n entisten tai nykyisten oppilaiden blogeista kuulemani hyvät kokemukset. Tässä kohtaa joku ehkä miettii, miten tyhmä voin olla, hehän saavat mainostamisesta palkintoja, mutta olen ajatellut, että jos he tahtovat saada mainostamalla vaikkapa uuden matkan, ei heistä matkalla ole kovin kamalaa voinut olla.

EF:n esite
Suomi

EF:n infotilaisuuksien ajankohdat löydät täältä. :)

Oletko sinä ollut joskus kielimatkalla? Minkä järjestön kautta menit? Miksi valitsit juuri sen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan - on vain tyhmiä vastauksia! :)